2011. április 10.

CT - Just say...

Flipp Design új készlete már márc.31-dike óta a boltban van. De mi is csak aznap kaptuk meg, így nem igazán siettem el a dolgot, és csak tegnap készültem el az oldalammal. A készlet színeiben a fekete és a sárga uralkodik, a neve pedig: Just say...  10 papír és 49 elem kapott helyet benne.
Megvásárolható a szokásos 3 helyen: a DDD, a Scrap Wishes... és a GDS boltjában.
Ez az:
Az én oldalam:
A fotón ketten vagyunk Zolcsival. Nálunk március 8-dika egy olyan nap, ahol mindenki kap ajándékot: a férjemnek születésnapja, Zolcsinak ugye névnapja, nekem meg persze nőnap. Anyósomnak meg márc. 1-jén volt a szülinapja, így egy össznépi banzáj keretében ezt mind megünnepeltük egy szombati napon. Rendeltem a két szülinaposnak tortát is. Zolcsit szépen felöltöztettem, még nyakkendő is került a nyakába. Csináltam néhány fotót is, de én nem voltam igazából csak 1-en rajta. Így mikor hazaértünk, mondtam a férjemnek, hogy készítsen már pár fotót rólam meg a gyerekről. Na így született az oldalon szereplő fotó.

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Imádom, hogy erősek a színei, mégis olyan meghitt. Gyönyörű oldal!

Rita(006) írta...

Jaj de szépek vagytok együtt! Mennyire jól áll Zolcsinak ez a fekete-piros összeállítás! Nagyon ütős az oldalad ezzel a sárga-zöld tónussal!

Related Posts with Thumbnails