2010. december 29.

CT - Imagination

Timi egy újabb fantasztikusan színes, Art Journal-os készlettel örvendeztetett meg minket.
Imagination = Képzelőerő.
Gondolkodtam, hogy milyen fotókat használhatnék, de aztán egyből tudtam, hogy melyikekkel készítek oldalt.
Megvásárolható a Scrapinsider boltjában.
A készlet:
Akinek tetszik, hagyjon egy bejegyzést ITT, és megnyerheti ezt a készletet.
Az oldalaim:
Zolcsi sulijában az alsósoknak lehetett venni egy 4 alkalomra szóló bérletet a Vojtina Bábszínházba. Az első előadás az Égen-Földön mese volt, ami nagyon érdekesen volt megoldva, Zolcsi sokáig beszélt róla. A színpad és a nézőtér átalakult egy repülővé, az ülések helyén párnák voltak és a földön ültek a gyerekek. Nagy élmény volt mind a kettőnknek..
Most (ill. dec.14-én) pedig  A Fából faragott, avagy Pinokkió a porondon című előadást nézhettük végig. Érdekes volt. Teljesen más, mint az eredeti mese, viszont klasszak voltak a bábtechnikák. Azért így is sokat nevettünk rajta. A fotók a bábszínház előtt és bent a kiállításon készültek. A felsőn nem csak az ő osztálya van, hanem 1-4 osztályig, akik mentek, viszont a tanárnéni az az osztályfőnökük. Mindig van valami kiállítás, mindig megnézzük őket.

6 megjegyzés:

Rita(006) írta...

De szuper lett mindkét oldalad! Hihetetlen mozgalmas, színes, hűen tükrözi az előadás nyújtotta élményeket! Abszolút a témába vág!!!!!!!!!!!

Margó írta...

Tényleg szuper Timo új stílusú készlete! ... és tudom, hogy Te ezekkel szebbnél szebb oldalakat tudsz készteni, mint azt láthatjuk ennél a két oldaladnál is! A téma is nagyon tetszik:-)

eralilla írta...

Nem tudom miért csak most jutottam el ide Hozzád. Az oldalaidra már többször rácsodálkoztam, bár ritkán kommentelek. Ezentúl itt is figyelem a szépséges alkotásadiat.

Toni írta...

Fantasztikusan izgalmas oldalakat villantottál Timo készletéből! Szuperkák!

T írta...

wow, mennyire jól felhasználtad az elemeket!!! nagyon tetszik mindkét oldal. Köszönöm!!!

Bíró Ágnes írta...

BÚÉK!! :)

Related Posts with Thumbnails