2012. március 17.

Photo masks pack 1 by Lilas Design + régiek

Még nem is írtam, hogy március-április hónapban Lilas-nál vendégeskedem. Chloé-nak tetszettek az oldalaim, ezért meghívott kicsit magához. Az első hivatalos készlet, amivel dolgozhattam, az egy maszk csomag. Név szerint a Photo masks pack 1., mely 6 szuper maszkot tartalmaz.
Megvásárolható a Shabby Pickle Designs boltjában.
Az oldalaim:
A fotó a Csapókert Csillagai tehetségkutató versenyen készült, melyet a Csapókerti közösségi házban tartottak február 27-én. 3 általános iskola alsó és felső tagozatosai vers– és mesemondás, ének és tánc produkciókban mérték össze tehetségüket. 29 fellépő volt, Zolcsiék a 13-dikak voltak.
Az újságban is benne voltak és a HAON-on is fent van pár kép.
És egy videót is felrakott a fotós róluk:

Ő volt aznap az én kis sztárom (mint egy profi).
 A másik oldalam:
Köszönet érte Mary-11-nek
Ez pedig már a József Attila Általános Iskolában készült március 9-én az Országos Szépíró Verseny Hajdú-Bihar megyei fordulóján. Ez a verseny kifejezetten SNI-s gyerekeknek lett meghirdetve. A mi sulinkból 5-en kerültek be különböző kortárs csoportokban. Zolcsi és az osztálytársa a 3-4-dik osztályosok kategóriában indult. Sajnos nem jutott tovább, de így is nagy élmény volt. Nagy Bandó András -Mesét kérek versét kellett lemásolni, egy órájuk volt rá.

A készlet,  amivel az első oldal készült,  Lilas előző (a maszkok előtti) készlete, ez a Hydrangeas fragrance. 21 papír,  83 elem és  11 WA tartozik bele. Ahogy Chloé írta róla, a készlet édes és könnyű ... mint a hortenzia parfüm. Tényleg kellemes, mind színeiben, mind kinézetében.
Íme:
Készült vele egy másik oldal is:
Köszönet érte Bettiee-nek
 (fotó: DougherFy Photo Designs)

A következő egy ingyenes készlet, melyet Lilas FB oldaláról tölthettek le, csak nyomj egy Like-ot :)
Az oldalam:
A kis Megasztárom.........

A szépíró versenyes oldalamhoz Chloé egy mini készletét használtam. A neve: Just Bliss. Nekem kifejezetten tetszik ez a készlet, bejön ez a barna-drapp-halványkék színvilág. A készlethez tartozik 28 elem,  5 papír és 1 WA. És most ingyen, a tiéd lehet/ FREE!!!!!
Mutatom:
Ezzel a készlettel is készült egy oldalam:

2 megjegyzés:

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 1 post on Mar. 18, 2012. Thanks again.

Lilas írta...

Wow, fantastic pub! Thank you so much Elizabeth! :D

Related Posts with Thumbnails