2012. március 17.

"Grunge Touch" Alpha Pack by Angelle Design

Tegnap péntek volt,és ha péntek, akkor Dasha mindig jelentkezik valami újjal. Ez most egy betűcsomag  grunge stílusban, a neve:"Grunge Touch" Alpha Pack. Készült 4 színezettel, így az ember tudja variálgatni. De be kell vallanom, átszínezve is klasszul néz ki. Szerintem tökéletesen mutat bármilyen oldalon, de a legjobban hagyományoson tudom elképzelni, mivel olyan, mintha pecsételve lenne.
Megvásárolható a Zig Zag Scrap boltjában.
Mutizom:
Az oldalaim:
Ezen a fotón még olyan óvodás lehettem. A nagypapámmal sokat jártunk a Nagyerdei Strandra, és ott egyszer megismerkedtem egy német kislánnyal. Nagyon barátkozós kislány voltam, így nem volt nehéz. Szóval ez a kislány az anyukájával minden nyáron ellátogatott Debrecenbe, és ha már itt voltak, akkor a fürdőbe is. És ott általában minden évben összefutottunk. Ez az egyik ilyen év fotója.
Ez pedig a kedvenc filmemből készült.
Szöveg: "The Quileute, are a Native American people in western Washington state in the United States, currently numbering approximately 2000. The Quileute people settled onto the Quileute Indian Reservation . The reservation's main population center is the community of La Push, Washington.They have their own government inside the United States that consists of a tribal council with staggered terms. The highly fictionalized version of the tribe features prominently in Stephenie Meyer's Twilight series. In the books, some members of the Quileute tribe are capable of shapeshifting into wolves, and they are enemies of the vampires."
Az oldalhoz Anna Designs - Designer CU vol 321 template csomagjából választottam.
Ez az:

A harmadik oldalam:
Ez a harmadik pedig a kertünkben fellelhető tavaszi virágok színkavalkádját próbált volna bemutatni.
Igazából ez az oldal a Zig Zag Scrap márciusi ColourS Challenge-re készült. Lényege, hogy ilyenkor a sok tavaszi virág beszínezi a világot, és ezért 6 tavaszi színből (sárga, narancs, piros, zöld, kék, lila ) legalább 4-et használva kell oldalt készíteni. És ezek a színek az elemekben kell, hogy megjelenjenek és nem a fotókon.
Szóval ezért is lett ilyen színes ez az oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails