2012. március 4.

CT - Time

Rengeteg készlet jelent meg a héten, tehát sok bepótolnivalóm van.
Az első Bettie új készlete a Time. Szeretem Bettie készleteit, mert rengeteg klassz elem van benne,m és igazán jól válogatja össze a színeket. Sőt, ebben a készletben egy cica is helyet kapott, így az oldalakat is ehhez igazítottam. 5 papír, 60 elem, 4 wa és 1 mask kapott helyet a készletben.
Megvásárolható a Digiboutik és a  Scrapbird boltjában.
Íme:
Az oldalaim:
Zolcsi és az első cicánk, első Lily. Nem sokkal az új házba való beköltözésünk után hozta a férjem bentről a munkahelyéről. Életem első saját cicája. Na meg persze Zolcsié is. Kijárós cica volt, és sajnos egyszer nem jött haza.
Ő a második Lily. Szeretett ráfeküdni az emberre, itt is Zolcsi épp nézte a tévét, Lily meg fogta magát és rámászott. Nem tudom, mi volt ebben neki jó, mert kényelmes az biztos nem volt. De Zolcsit nem zavarta. Mikor kezdett ivarérett lenni, és kezdte jelölgetni a lakást, akkor tanácsolta az állatorvos, hogy nyugodtan engedjük ki, úgyis vissza fog jönni (addig sosem volt kinnt 10-20 percnél többet, és közben is végig figyeltük) . Egy darabig haza is jött.......
Meg kellet volna operáltatni, és akkor még talán mindig meg lenne. Így viszont van most egy sziámink, aki már megvan műtve, így nem hajtja a természet. Szandi egy igazi kis borsószem hercegkisasszony. Borszasztó kényes, de IMÁDJUK!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails