2011. július 31.

CT - The Great Expedition

Hivatalosan holnap kellene megjelennie Marta van Eck új készletének, de már kapható tegnap óta. Marta elutazott a szüleihez Lengyelországba, ahonnan nem tud írni, meg blogolni. Én is ma rakom be, mert holnap munka után elvinném Zolcsit a moziba, a Verdák 2-őt szeretnénk megnézni. Így nem tudom, hogy mikor és milyen állapotban érek haza :)
Szóval az új készlet a kalandvágyó embereknek készült. A neve is ez: The Great Expedition. Csomó olyan cucc van benne, ami kell egy ilyen túrához: hátizsák, sátor, tűz, ejtőernyő, repülők, vintage elemek, és egy tündéri a kutya. A készletet igazából az UP című Disney rajzfilm, és annak PC-s játéka ihlette. Mi is láttuk, tündéri rajzfilm, érdemes megnézni.
Megvásárolható a Deviant Scrap boltjában.
Mutatom:
Az oldalaim:
Az én kis felfedezőm!!!!!!!!!!!!

Amúgy Marta holnap egy új játékot, kihívást indít a Deviant Scrap-en. Készített egy sablont, és annak alapján készíteni kell egy könyvborítót Marta készleteit használva. A téma : a tündérmesék. Ez is lett a kihívás neve: Fairy Tale August Game. A részleteket ITT nézheted meg holnaptól. Plussz Marta blogján  ITT van egy édes flash hozzá, ami nagyon csúcs lett; Marta nagyon ért az ilyenekhez.
Mutatom a template-t:
Készítettem egy bemutató oldalt a sablonnal (bár a Noé bárkájás is az én oldalamból készült:)):
És lett belőle egy oldal is, amin már háttér is van:
Köszönet érte Momadee-nak
készlet: Welcome in Wonderland by Marta van Eck

3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Wohooo, micsoda oldalak és borítók! :)

kreatívhit írta...

Szép hetet nektek! Ismét remekeltél jól néznek ki.

Margó írta...

Már csak ki- illetve be, vagy meg kell tölteni a könyvet:-))) Nagyon szuperek!

Related Posts with Thumbnails