2011. július 30.

CT - Happy day és Pink nostalgia + CU-k

 Tegnap több tervező is jelentetett meg készlet a boltjában. A sort Annával kezdeném, aki kettő újdonságot is hozott. Bár az elsőnek 20-dika volt a megjelenési dátuma, de valamiért Anna nem bocsájtotta útjára. Ez egy nagyon vidám, élénk színekkel teli készlet, a neve: Happy day. Vannak benne Annához hűen rajzolt figurák is, amiket CU-ként árusít külön is. Rengeteg CU-ja van, érdemes körbenézni nála ilyen ügyben is.
A készlet megvásárolható a DDD és a Scrap Wishes... boltjában.
Mutatom:
Az oldalaim:
Mindkét oldal egy "Vidám nap" -on készült. Az elsőnél Nyíregyházán voltunk a Vadasparkba, ahol rengeteg pénubedobós kis járgány van, amiket sosem lehet kihagyni. Ráadásul a kütyü színei tökéletesen passzoltak a készlethez. Jó színes :)
A másodiknál pedig egy játszótéri délután fotóit használtam fel.

A másik készlet -ami pont időben jelent meg, az teljesen ellentettje az elsőnek: visszafogottabb, szolidabb, elegánsabb. Még a neve is: Pink nostalgia.Virágok, szalagok, romantika....Bár azért itt is fellelhető jó pár élénkebb rózsaszín elem.
Ezt is a DDD és a Scrap Wishes... boltjában lehet megvásárolni.
Íme:
Az oldalam:
Köszönet érte Veluka-nak
Itt Zolcsit mégsem használhattam, így a saját fotómmal készítettem egy oldalt.

 Mutatnék pár CU-t is:

1 megjegyzés:

Margó írta...

Hááát, két teljesen különböző készlet, azonban mindhárom oldalad nagyon tetszik! Ránézésre rögtön hatnak az emberre!! ... és gratulálok, megint:-))

Related Posts with Thumbnails