2011. május 1.

Harry Potter végkifejlet

Nem tudom ki hogy van ezzel, de én nagyon szeretem a Harry Potter filmeket. Sajnos a könyveket még nem olvastam, de nagyon szeretném, tervbe van véve.
Miről is jutott ez az eszembe...épp most megy az egyik mozicsatornán a Harry Potter és a Félvér Herceg. Tegnapelőtt pedig megnéztük DVD-n a a Halál ereklyéi 1 részét. Most nézegettem a youtube-on a második rész előzeteseit, és mondanom sem kell, hogy nagyon kíváncsivá tett. A végső rész, és persze a csata igencsak monumentális lesz, de hát ez várható is volt.
Szóval röviden...már várom a július 15-dikét.
Berakok pár előzetest annak, akit esetleg érdekelne még és megnézné:










Tervezem Zolcsival amúgy megnézni az összes részt, ha már itt sorakoznak a polcon. Most kezdem látni rajta hogy kezdik érdekelni az ilyen filmek.
A héten már láttuk a Narnia 3-dik részét, a Hajnalvándor útját, az is nagyon tetszett neki. De tervezem ennek a 90-es évekbeli BBC változatát is együtt Zolcsival közösen megnézni. Én anno, mikor ment az m1-en, akkor alig vártam mindig a folytatást. Kiváncsi vagyok, hogy neki -látva az újat-, mennyire fog tetszeni ez a régebbi változat.

1 megjegyzés:

Margó írta...

Ezek után megfogadom, hogy ahogy nyugdíjas leszek, kezdem olvasni az összes részét Harry Potternek! (Már az összes kötet itt várakozik, hogy mikor kezdem olvasni:-)))

Related Posts with Thumbnails