2010. július 7.

Jon, Kate Plus 8

Gondoltam szánok erre egy bejegyzést.
Már egy jó ideje nézem - és rajongok - egy sorozatért, melyet a Discovery Travel and Living sugároz. Van több is, amit szívesen nézek: Pöttöm óriások, Mondj igent a ruhára és az Apró szépségek.
De az abszolút kedvenc a
Valóság-show a Pennsylvaniában élő Gosselin családról."A Gosselin család - a két hatéves és hat kétéves ikrekkel - aligha nevezhető tipikus amerikai családnak. Jon és Kate, az ikrek szülei ebben a nagycsaládban mindent elkövetnek annak érdekében, hogy gyermekeiknek normális, boldog gyermekkoruk legyen. A nézők nyomon követhetik ennek a különleges családnak a mindennapjait és megpróbáltatásait. Tanúi lehetünk annak, ahogyan a szoros költségvetésből megpróbálnak mindenkinek bevásárolni egy élelmiszer-üzletben, vagy amikor Kate és Jon visszaviszik a gyerekeket a Hershey Medical Centre klinikára, ahol születtek, hogy találkozzanak a kórház nővéreivel. A "Jon, Kate és 8 gyerek" epizódjaiban részesei lehetünk a család látszólag hétköznapi eseményeinek, mint például a tökszedés és a születésnapi partik, amelyeknek köszönhetően a két energikus ikercsapat élete bővelkedik majd rendkívüli meglepetésekben." (port.hu)
Természetes úton nem lehetett gyerekük, így mesterséges megtermékenyítéssel születtek 2000-ben az ikerlányok: Cara és Mady. Aztán szerettek volna még egy gyereket ugyanolyan módszerrel és 6-os ikreik lettek 2003-ban.
Így kezdődött:
 Érdekes volt nézni, hogy csendespihenő alatt rohant el Kate bevásárolni, vagy pl. a karácsony hogy telt ennyi gyerekkel. De ezen kívül rengeteg apró dolog, ami nekünk fel sem tűnik, az nekik milyen tervezést igényel vagy problémát jelenthet.
A nyolc gyerek: a kettesikrek- Mady és Cara,; és a hatos- Hannah, Leah, Alexis, Joel, Collin és a Aaden.

 Viszont annyira édesek, hogy imádjuk őket nézni. Zolcsi is nagyon szeretei őket, főképp a 6-os ikreket. Annyi vicces és mulatságos dolgokat csinálnak, de közben rengeteg fele utaznak, világot látnak. Voltak Disneyland-be is - persze azt a részt nagyon imádjuk és irigykedünk közben nagyon.
A TLC-n már 6 évadot élt meg. Viszont azóta válnak a szülők- vagy már el is váltak. Mind a ketten másfelé kacsingattak, így a kapcsolatuk is megromlott. A show egy időre abba is maradt.
Viszont most olvastam, hogy a TLC-n újra műsorra tűzik Kate Plus 8 címmel.
Ez az új design:
És a végére egy videóklippet hagytam, melyet a családról készítettek egy nekik írt zenével.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails