2011. július 6.

Kép egy másnak 2.

Az elsőből kimaradtam, de ebbe a másodikba, melyet Zoé indított, beneveztem.
Kíváncsian vártam, kit sorsol Random. És meglett az eredmény. Minyunak készítek, és Secima Évi készít nekem. A fotókat már hamarább kinéztem, a múltkori állatkertes -vidámparkos fotókból küldtem Évinek.
Én pedig Minyu 3 tündéri kisfiáról kaptam fotót. Mivel nem teljes alakos fotókat kaptam, elvetettem a fantasy témát; egy abszolút pakolós oldalt készítettem, némi action és Cali - The Flight of Dandelions készletének segítségével.
Mutatom a készletet:
És az oldalam Editnek:
Nándi, Csongi és Nimi.
Egy idézetet is kerestem az oldalra, ami szerintem kifejezetten jól illik hozzá: Gerhard Kiefel- Két kéz.
Megmutatom azért az eredetit is:
Elküldtem Editnek azért ezt is, de az action-ös változat tetszett neki is jobban:-)
Szóval elkészítettem az oldalt és vártam a vasárnapot. Mi aznap vendégségbe mentünk, csak késő délután értünk haza. Hazaérve rögtön kapcsoltam a gépet, és Secima Évitől már várt is egy üzenet. Elküldte az oldalát 600-as, és 3600-as méretben. Írtam egy rövid ismertetőt a fotókhoz, amit Évi rárakott...tényleg jól mutat rajta.
Íme:
Elolvadtam tőle. Nagyon tetszik az elrendezése, igazán egyedi. Na és a kis figurák tündériek. Zolcsinak a csigu lett a kedvence :-) Nekem persze a maci, meg a lovacska.
Köszönöm Évi, IMÁDJUK!!!!

Ezután gyorsan feltöltöttem Edit oldalát és vártam a reakciót. Nagyon tetszett neki, mondván még úgy sincs a fiúkról ilyen totál pakolós oldal, mert az neki nem nagyon megy. Szóval Ő is örült, Én is örültem- mind Évi oldalának, mind Edit örömének.
Nagyon jó játék volt, ha lesz, megint megpróbálok jelentkezni!!!!!

A többiek oldalait ITT lehet megnézni.

3 megjegyzés:

Secima írta...

Nagyon szép lett az oldal, amit Minyunak készítettél. Az action-ös különleges lett, de az eredeti is klassz.
Örülök, hogy tetszett nektek az általam nagy szeretettel készített oldal. Gondoltam, hogy a figurák sikert fognak aratni. :)

Secima írta...

Gratulálok a nyereményedhez Ickánál!

Margó írta...

Oda-vissza szép oldalak születtek, mindkettő nagyon tetszik:-)))

Related Posts with Thumbnails