2011. június 11.

Live Like Robinson Crusoe + The Princess in Her Tower + Free CU

Ezzel a címmel jelent meg bejegyzés Cali blogján még csütörtökön. Ugyanis két készlet is megjelent, és nem is akárhol , hanem Cali új boltjában. A DMS-nél már nem árusít tovább. Helyette a Digital Crea-ban kezdte árulni a készleteit . Bár a kezdet nem volt könnyű részéről, mert az egyik készlet hétfő helyett csütörtökön jelent meg, a másik pedig jövő hétfő helyett került ugyancsak most csütörtökön a bolt polcára.
A hamarabb érkező a Live Like Robinson Crusoe néven fut, és nevéhez híven tengeres-tengerpartos készlet. Biztos nem az első és nem is az utolsó ebben a témában, de rengeteg lehetőség rejlik benne.
Megvásárolható a Digital Crea-ban.
Íme:
Az oldalam.:
A másik készlet fantasy oldalak tökéletes alapja lehet. A neve: The Princess in Her Tower. A hercegkisasszony az ő tornyában....nagyon ötletes. Mindent bele képzelni, fiús-lányos oldal is készíthető belőle.
Ez is a Digital Crea polcán lelhető fel.
Mutatom:
Az oldalaim.
A sárkányt a neten találtam.  Zolcsinak nagyon tetszett a végeredmény, tetszett neki, hogy sárkányon lovagolhat :-)
A másik oldalam egy teljesen más stílusban készült, és egy action-től lett ilyen hatása.

Ha szeretnétek megnyerni valamelyik készletet, hagyjatok egy bejegyzést Cali blogján ITT,  ahol 3 szerencsés gazdagodhat ezekkel a szuper készletekkel.

És ha egy freebie CU-t is szeretnél,  látogass el Cali blogjára. Az új bolt megnyitásának örömére készítette el a Lunch in the nature-t:

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [12 Jun 12:00am GMT]. Thanks, Maria

Margó írta...

Igazán különleges oldalak! El is hiszem, hogy Zolcsinak tetszett a sárkány"lovaglás":-)))
azért is kíváncsi vagyok a Photoshopra, mert el nem tudom képzelni, hogy mik ezek az action-ok:-))))

Related Posts with Thumbnails