2011. június 21.

Játék: Renewed Spirit

Margónál (JUMA) olvastam egy érdekes játékról, melyet két magyar lány hírdetett. Sajnos a határideje hétfőn éjfélkor lejárt, de azért gondoltam készítek egy oldalt.
Ez a két lány Mörjike Ági és Janka. Összedobtak egy közös készletet, melynek neve: Renewed Spirit azaz megújult lélek. Nagyon szép készlet, mutatom:

 A játék részletét Jankától idézem:
"Reméljük, Nektek is hasonlóan tetszik a készlet, mint nekünk, sőt még egy játékban is benne vagytok. A nyeremény természetesen az új készletünk. Ehhez mindketten készítettünk egy ráadás minikitet, melyet a blogjainkról letölthettek. ;)
Játék:
Mutassatok egy (családi) fotót, amelyet szívesen oldalba foglalnátok a készletünkkel. Írjátok le a fénykép történetét röviden. A nyertest Ágival közösen választjuk ki a nekünk legjobban tetsző történet alapján.
Plussz nyerési esély: Készítsetek oldalt a freebie-k felhasználásával (nem kizárólagosan, lehet mellette mást is használni). A nyertest Random.org segítségével választjuk."

Szóval letöltöttem a két freebie-t( Mörjike és Janka), kerestem egy régi fotót, és elkezdtem alkotni.
Mutatom a fotót:
Nagymamám az ikrekkel, azaz anyukámmal és nagybátyámmal. Külön története nincs a fotónak, csak úgy szeretem. Habár nagypapám sokat mesélt anyuék kórházbeli létéről. Elmondása szerint nem volt túl gyakori az ikerszülés, főképp, hogy még élve is maradtak mind a ketten. Még a két kilót sem érték el. A kórházban a gyerekek kézről-kézre jártak, mindenki imádta őket. Alig akarták hazaengedni mamáékat, annyira megszerették anyut és nagybátyámat. Babakocsit is úgy hozattak valahonnan, mert ikerkocsit nem igen lehetett kapni. És hát elég röhejesen is nézett ki -mostani szemmel. Pici kerekei voltak, és az alja szinte leért a földre. Mutatok róla fotót (ez nem került fel az oldalamra):
Nagymamám, anyuék, és az 5 évvel idősebb nagybátyám van a fotón.
Na és jöjjön az oldalam, ami végül is lemaradt a kihívásról, de örömmel készítettem:
Versrészlet: Beszteri - Anya-gyermek WA csomag

Csodás lett mindkét freebie, köszönöm Ági és Janka. És a játékot is.

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Micsoda kincs fotók! Gyönyörű oldal!

kreatívhit írta...

Nagyok jól sikerült oldal.

Margó írta...

Istenem Erzsi, de kár, hogy nem előbb olvastad. A játék mindkét részét megalkottad!!! Csodálatos a fotó, a történet - amiben mindent (kevés ikerszülés, az a babakocsi:-)) "igazolni" tudok!!!! ... és az oldalad, a nekem megszokott álomszép!!!!
.. és képzeld, annyira boldog vagyok, a fotóval és történetemmel holtversenyben egy társunkkal, megnyertem a készletet! Tudom, hogy Te velem örülsz, még így is:-))

Bíró Ágnes írta...

Ó, de sajnálom, hogy lemaradtál a játékról. A rövid történetet olvasva még esélyes is lettél volna...óóóóó. Nagyon értékes képeket mutattál meg nekünk, amit külön köszönök, hogy időn túl is, de hoztad!!!

Related Posts with Thumbnails