2011. június 29.

CEWE 110 és Gallery Standouts

Elérkeztünk a 110-dik heti kihíváshoz. Krisssz erre a hétre egy tavaly már letesztelt ötletet hozott. Azaz -  idézek tőle: "a feladat, csinálj, amit akarsz. Utána (vagy előtte) találd ki, hogy ez milyen kihívásra is felelne meg, és az legyen a címe a galériában. Ahogy tavaly is, Mr.Random sorsol, hogy melyik héten kinek a kihívása lesz játékban."
Gondolkodtam, hogy mi is legyen. Aztán eszembe jutott, hogy nemrég dolgoztam Vera Írországos készletével, ami nagyon tetszett. És már meg is volt a téma. Rengeteg dok.filmet láttam már Írországról, és olyat, ami ott játszódik. Szerintem gyönyörű hely, imádnék nagy sétákat tenni a  szép zöld vidékeken, megnézni a rengeteg híres látnivalót, megszállni egy kis halászfaluban, ringatózni egy kis hajón gyönyörködve a csodás tájban.....mmmmm. De ez egyenlőre csak álom. Így lett a téma és az oldalam címe: Álomhelyek.
 Tehát az én kihívásom: készíts oldalt arról a helyről, amit nagyon szeretnél megnézni, de egyenlőre elérhetetlen, távoli, azaz csak álmodozol róla.
És jöjjön az én oldalam:
Hát nem lélegzetelállító....


És egy örömteli dolog. Tegnap töltöttem fel a DST-re a Rómás oldalam,  amit Timi fantasztikus Painted Overlays gyorslapjával készítettem.
Ez az:

Ma vettem észre, hogy Kate berakta a Gallery Standouts blog  tegnapi legjobbjai közé (legalábbis számára legjobban tetszők). Juppi!!!!!!!
És ennek örömére jöjjön egy kis humor (IMÁDOM):
Mint macskásnak, nagy élvezet az összes videó. Sok hasonlóságot fedezünk fel Simon macskája és a mieink között.
Igen, a mieink, ugyanis egy ideje már egy szösz-mösz apróság is a családunk tagja.
Mutatok róla fotót:
a két gyerek
Szandi az elején borzasztóan fújt rá, sőt még minket sem engedett magához. De ma már azért elvannak egymással. Bár azért Szandika még mindig fúj a picurra, de hát ha állandóan harapdálja.

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Gratula!:)

Margó írta...

Gyönyörűűű és gratulálok hozzá!!!
(Pont ezen a héten van soron a Te általad megfogalmazott kihívás:-)))

Related Posts with Thumbnails