2011. január 30.

Gyerekszoba

Ígértem az új szobákról fotókat. Gondoltam csinálok róla egy oldalt, melyhez két  készletet használtam. Az egyik Anna - My play room készlete, melyet megvásárolhattok a a DDD és a Scrap-Wishes... boltjában.
A másik Indigo Design- Project 365 Templates "Week by Week" 1 template packja.  Ezt és a többi hét csomagját megvásárolhatod a Pickleberrypop boltjában.
 Mutatom őket.
A készlet:
A template-csomag:
Na és lássuk az alkotásom, ami egy duplaoldal lett:
betűcsomag:  Old typewriter alpha - Gunhild Storeide
És az oldalak külön-külön.
 Ilyen volt:
Szöveg:
3,5 éve költöztünk ebbe a házba, ahol akkor még csak festett falak voltak. Az 1- 4-es fotókon a tapétázás előtti időszak látható. Akkor még a régi kiságyad volt meg, mert még nem érkezett meg az új, nagyfiú ágyad. Látszik, hogy még semminek nem volt igazán helye. A tapéta már ki volt szabva, és ki volt jelölve hogy hova kerüljön. Aztán SK kitapétáztunk, nem is lett teljesen tökéletes. De mi csináltuk, ez a lényeg!!! Nagyon örültünk , amikor kész lettünk vele.   Az 5-8-as fotókon már berendezkedtünk, a sarokba nagy nehezen beillesztettük az új ágyad, és akkor elhatároztam, hogy azt onnan ki nem mozdítjuk nagy korodig.
Ilyen lett:
Szöveg:
De sajnos egy valami közbeszólt. Mivel az ágyad felőli oldal nagyon hideg volt, odaraktunk egy vastag szivacsot, hogy szigeteljen kicsit. De hiába raktunk mögé rácsot, így is bevizesedett a fal. Gondolkodtam, és arra az elhatározásra jutottam, hogy a másik oldalon fogsz aludni.  Nagy döntés volt ez, ugyanis teljesen ki kellett pakolni a szobád, hogy egyáltalán ki tudjuk mozdítani a passzosan berakott ágyat.  Tehát kihordtam mindent a mi szobánkba, aztán kiszedtük a bútorokat és beraktuk az új helyére, majd mindent visszapakolni és elrendezni. De megérte, mert nagyon tetszett neked és a játékra is sokkal nagyobb helyed lett. Az 1-6-os fotókon már az új szobád látható. Igaz, a világító csillagok már régen fent vannak, de nagyon szereted, mert olyan szépen világítanak éjszaka.

3 megjegyzés:

Tinci írta...

Nagyon szuper duplaoldal, és remek ez a gyerekszoba! Igazi játék birodalom!

Secima írta...

De jó, hogy elkészítetted ezt a dupla oldalt és megmutattad, hogy milyen volt és milyen lett szoba. Jó lesz később visszanézni. :)

Rucola Designs írta...

Nagyon klassz lett a szoba és remek az oldalpár is!

Related Posts with Thumbnails