2011. január 17.

Hétvégi pakolászás

Zolcsi a hétvégét az Apjánál töltötte, így volt némi időm pótolni az oldalkészítéseket. Bár még maradt pár készlet. Szombaton ugyan nem sok mindenre maradt energiám, mert kihasználva, hogy nincs gyerek, átrendeztem/rendeztük a szobáját. Ugyanis, ahol eddig az ágya volt, az a leghidegebb fal a szobájában. Raktunk oda egy vastag szivacsot, erre bevizesedett a fal. Így kitaláltam, hogy rakjuk vissza a régi helyére az ágyat a másik oldalra. De ez nem volt egy egyszerű meló, mert épphogy becentizük a "hideg" sarokba. 2 m az ágy és persze 2 m ott a fal. Tehát szekrényekből mindent ki, be a mi szobánkba, aztán szekrények is ki. Ezután jött a Párom, ágy ki, elforgatás, be a helyére. Majd szekrények vissza, majd bele a cuccok. Közben átnézegettem a játékokat, és jópárnak búcsút mondtam. Ezek bele egy szatyorba, Zolcsi még véletlenül se lássa meg. Rengeteg játékunk van, meg plüssök, muszáj voltam selejtezni, mert már nem volt hely a karácsonyra kapott dolgoknak. Legalább 3 gyerekre való vackunk van/volt.
Olyan 6-7 között végeztem, és reggel 10 körül kezdtem neki. Még szerencse, hogy nálunk hétvégén a Párom nem adja ki a kezéből a fakanalat, így legalább meleg ebéd volt. De megérte, mert sokkal nagyobb hely lett, és Zolcsi vasárnap hazajöve ájuldozott a szobájától.
Majd készítek pár fotót róla.

2 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Vizuális típus vagyok, és jelentem leizzadtam még a gondolattól is amit műveltél a hétvégén! Mellesleg nálunk is pakolni-selejtezni kéne, nem lehet kikölcsönözni Téged?

Secima írta...

Hozzánk is jöhetnél pakolászni. :) A fotókat pedig el ne felejtsd!

Related Posts with Thumbnails