2010. június 23.

Új blogháttér

Készítettem egy új bloghátteret.
Credit : Elven Time by Cali Designs

Nem lett épp a legszuperebb, valamiért a két oldala meg az alja lemaradt. 1280 x 800-as méretű.
Esetleg ha valaki tudja, hogy mit csináltam rosszul, kérem szépen írja meg, mert rengeteget próbálkoztam és ez lett a legjobb még így is.

2 megjegyzés:

Lili'sMother írta...

Szia!
Én a háttereimet 1600x900-asokra csinálom.
Sztem a próbáld ki 1600x850 pixellel, meg a kép 2 oldalán levő képeket pakold bentebb, hogy a widescreenesek is és a hagyományos képernyőfelbontással rendelkezők (mint én:D)is lássunk mindent a képből.

hékás írta...

A miértek? Ha a monitorod felbontása 1280x800-ra van beállítva, akkor teljesen természetes, hogy az oldal alja nem látszódik. Méghozzá azért, mert a tervezett háttér akkor látszódik teljes egészében, ha teljes képernyős üzemmódot használsz. De az ugyebár elég ritka. A böngésződ fejléce, menüsora és a start menü is elvesz a méretekből, kevesebbet enged láttatni. Ha a start menüt oldalra tolod, akkor több látszódik függőlegesen, de a akkor meg a két oldalából látszik kevesebb.

Az meg, hogy milyen felbontásra csinálod... Ha kisebbre, mint amin nézed, akkor a két szélén ugyebár marad a csík. Ha nagyobbra, mint ami be van Neked állítva, akkor meg Nálad alig látszik a díszítésből valami, de másoknál esetleg szebb. Pl. Lilianyjánál.

Én kiraktam a blogomra egy közvélemény-kutatást, hogy mi a leggyakoribb beállítás jelenleg. Ez alapján az 1024x768 beállítás a legelterjedtebb.

Ha kérdésed van, és úgy gondolod, segíthetek, keress nyugodtan.

Related Posts with Thumbnails