2012. április 30.

Deviant szülinap

 A Deviant Scrap most ünnepli második szülinapját, így rengeteg akcióval, játékkal és kihívással vár mindenkit. Aki szereti az ott lévő designerek munkáit, azoknak most érdemes bevásárolni, mert igencsak nagy árengedménnyel lehet beszerezni a készleteket. Nekem ugye két tervezőm van eme boltban, Marta van Eck és Krysty Scrap Designs
Íme az Ő akcióik:

 (A képekre kattintva egyből a boltba juttok)

 Én is körülnéztem a fórumban, főképp a challenge-k háza táján. Egyből kiszúrtam egyet, amelyet már amúgy is régóta ki szerettem volna próbálni. Ez az:
Ez pedig az úgynevezett Zetti baba készítése, melyet saját fotóval kell készíteni.Itt a játékban adott hozzá egy sablon, meg kezek és lábak is, és ezek segítségével ( de nem kötelező őket használni) elkészíted a saját Zetti babádat. A sablonok és alkatrészek benne vannak a The Deviant Muse májusi számában, mely ingyenesen letölthető a boltból. És ami nem utolsó, olvashattok egy interjút Krisztivel is, mint új tervezővel.

 Szóval visszatérve a játékra, én is elkészítettem a saját babámat. Nem volt könnyű, mert ebben a stílusban annyira nem vagyok otthon. De mutatom is:
Szinte minden cucc Marta készleteiből való, kivétel a pillangószárnyat és a póthajat :) És persze vírtuálisan egy kis sminket is varázsoltam magamra; ha már lúd, legyen kövér alapon. Nem tudom, hogy elég deviantos lett-e, de nekem nagyon tetszik.


1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Óóóóó, imádom!!!!! Nagyon is deviánsos! :D

Related Posts with Thumbnails